Biedrība „Vizuālās kultūras klubs” piedalās LabieDarbi.lv 17. projektu konkursā, kur cīnās par finansējumu radošo darbnīcu „Kino no A-Z” rīkošanai.

To mērķis ir apvienot Baltijas multimediju un audiovizuālās mākslas studentus, dodot iespēju piedalīties profesionāļu lekcijās par kino tapšanas procesu – sākot no idejas un scenārija rakstīšanas līdz filmas mākslinieciskajam noformējumam un ražošanas specifikas, kā arī veidot īsfilmas profesionāļu uzraudzībā. Darbnīca tiek organizēta sadarbībā ar Liepājas Universitāti, tā notiks no 13. - 16. oktobrim, un tajā būs iespējams piedalīties vairāk kā 50 studentiem.
Projekta īstenošanai ir nepieciešams 1637 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, (bez maksas) balsojot mājas lapā LabieDarbi.lv (http://goo.gl/II6w3) un portālā draugiem.lv (http://goo.gl/IpIl9). Pašlaik projekts ar 97 balsu lielu atbalstu atrodas (priekšpēdējā) 15. vietā.
Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Septembra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 9214 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:
www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

Elīna Sprūde-Nesenberga, Labiedarbi.lv projekta asistente
epasts: Elina.Sprude-Nesenberga@labiedarbi.lv