Pašmāju slavenības – mūziķi, mākslinieki, sportisti, Liepājas biznesa prominences 30.novembrī pulcējās restorānā "Klondaika" lai vērtētu jauno Tex-mex ēdienkarti.

Īpaši aicinātie viesi nobaudīja un izcili novērtēja ēdienkartes prezentācijas vakariņas piecās kārtās – gan asos halapenjo poperus ar pašmāju gvakamoli, lielisko acteku tomātu zupu, izsmalcināto brieža filejas tartaru un citus jaunumus.
Māris Verpakovskis ar sievu īpaši slavēja aso uzkodu – poperus, Igo izcēla brieža tartaru, jauno ēdienkarti vērtēja arī Kristapa Porziņģa vecāki un treneris Edvīns Sprūde, māksliniece Dace Dēliņa-Lipska, mūziķis Ainars Virga, Saeimas deputāts Valdis Skujiņš ar ģimeni, vicemērs Ģirts Kronbergs, zivju pārstrādes uzņēmuma "Kolumbija Ltd." līdzīpašnieks Igors Krupņiks, SIA "Liepājas RAS" valdes priekšsēdētājs Normunds Niedols, ostas uzņēmuma "Terrabalt" vadītājs Āris Ozoliņš, Grobiņas mērs Aivars Priedols, tūrisma aģentūras "Ap sauli" līdzīpašnieks Agris Pumpurs,  un daudzi citi. Šefpavāra Daiņa Vītola veikumu īpaši slavēja "Liepājas metalurga" bijušais īpašnieks Sergejs Zaharjins.

Par patīkamu vakara atmosfēru rūpējās restorāna personāls, mūziķi Viktors Boks un Alex, kā arī aktieris Edgars Pujāts.

Jaunās ēdienkartes ieviešana Tex-mex restorānam ir īpašs un sen lolots notikums, pastāstīja šefpavārs Dainis Vītols, kurš kopā ar savu komandu pie tās tapšanas ir strādājis vesela gada garumā.

Tex-mex ir simtprocentīgs Latvijas uzņēmums, kas darbojas jau kopš 1993. gada, piedāvājot labāko meksikas virtuvi, kā arī pašmāju ēdienus.