Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) "Melngaiļskolas bigbends" un "Junioru bends" vadītājs, saksofonists, flautists, komponists, producents, mūsdienu improvizācijas un džeza mūzikas skolotājs Deniss Paškevičs kļuvis par vienīgo latviešu džeza mūziķi, kura albums recenzēts un novērtēts pasaules prestižākajā džeza mūzikas žurnālā "Dowbeat".

Albuma ieraksts tapis, sadarbojoties aģentūrai "RIGA ROOM", kuras dibinātājs un mākslinieciskais vadītājs ir Deniss Paškevičs, un ierakstu izdevniecībai "Jersika Records", kuras dibinātājs un vadītājs ir Mareks Ameriks.

Albuma "Variations" ir koncertieraksts, kurā piedalījās leģendāru džeza mūziķu trio – Vjačeslavs Ganelin, Arkādijs Gotesman un Deniss Paškevičs. Albuma ieraksts notika 2018. gadā Rīgā, Latvijas Kultūras akadēmijas teātra māja "Zirgu pasts". Albums "Variations" ir īpašs ar to, ka gan tā ieraksts, gan skaņas apstrāde veikta ar analogiem procesiem.

"Dowbeat" ir viens no ietekmīgākajiem džeza mūzikas izdevumiem pasaulē. 2019. gada septembra izdevumā albums "Variations", (Jersika Records,, 2019) saņēma 4* recenziju, bet š.g. janvāra izdevumā iekļauts kā viens no labākajiem džeza albumiem 2019. gadā.

Deniss Paškevičs darba pienākumus LMMDV sāka pildīt no 2020. gada 6. janvāra.  Savā profesionālajā karjerā Deniss daudz iedvesmojies un idejas smēlies leģendārā saksofonista un komponista Džona Koltreina daiļradē. Savas muzikālās karjeras 20 gadu laikā ir kļuvis par trīs lielu kompāniju – "Marca Reeds" (Francija), "Theo Wanne" (ASV) un "P. Mauriat" (Francija) – oficiālo mākslinieku, piedalījies vairāk kā 20 albumu ierakstos no kuriem viens no pēdējiem un nozīmīgākajiem ir Latvijas un Dānijas džeza mūziķu projekta "Frank/Pashkevich" Quartet Dānijā izdotais albums "Outlook".