Sestdien, 14.augustā, no pulksten 15 Karostā risināsies Lāčplēša dārza svētki jeb pastaiga parkā, kuras laikā būs iespējams satikt arī Piejūras pilsētu literārās akadēmijas dalībniekus. Aicināti visi interesenti.
 
Lāčplēša dārza svētki šogad notiks 14. augustā un aptvers Lāčplēša dārzu Karostā, aicinot visu vecumposmu skatītājus un klausītājus uz koncertiem, darbnīcām, meistarklasēm un citām aktivitātēm, kas norisināsies no pulksten 15 līdz 19.30, ievērojot noteiktās epidemioloģiskās prasības.

Jau pulksten 14 Karostas pagalmos viesosies Liepājas ceļojošais cirks "Beztemata", lai aicinātu uz pastaigu parkā. Dārza svētkus kuplinās mūsdienu deju studija "Rotaļa", Liepājas pilsētas 2. mūzikas skola, Liepājas ceļojošais leļļu teātris "Maska", līnijdeju grupa "DejotPrieks", Jūras spēku orķestris un rokgrupa "Vairogs", kā arī Zemessardze, jaunie mūziķi, mākslinieki un arī literāti no Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA): Gundega Rezevska, Aija Sarma, Gunita Lagzdiņa un Rodžers de Kūrs, kuri ar moto "Spēks ir ausīs" piedāvās lasījumus un dažādas radošas aktivitātes lieliem un maziem. Meklējiet Literātu telti!

Lāčplēša dārzam Liepājā ir liela vēsturiska un kulturāla nozīme – tas ir bijis viens no nozīmīgākajiem sabiedriskās dzīves centriem šajā pilsētas daļā. Pasākumu organizē biedrība "Baringtons K2". Šāgada tēma – "Latvieša spēks". Pirmo reizi tiks godināti titula "Karostas spēka cilvēks" ieguvēji.

PPLA aktivitātēm sekojiet kontā "Liepuraksti" portālos "Facebook", "Draugiem.lv" un "Twitter"!