Vasaras sezonas pirmās "Liepāja Gourmet" vairākkārtu vakariņas ar šefpavāru Lauri Aleksejevu no restorāna 36. līnija.
Pirmdien, 12.jūnijā "Parka Paviljonā" pulksten 19, projekts "Liepāja Gourmet" piedāvā vairākkārtu vakariņas ar izmeklētiem dzērieniem kopā ar švefpavāru Lauri Aleksejevu no 36.līnijas. 36. līnija savu atpazīstamību iemantojusi, galvenokārt, tajā pasniegto ēdienu kvalitātes dēļ, kā arī pateicoties restorāna šefpavāram un īpašniekam Laurim Aleksejevam, kurš ir viens no atzītākajiem pavāriem Latvijā. Taču tikai retais zina, ka pirms iesoļošanas restorānu biznesā, Lauris ir mācījies par kordiriģentu mūzikas skolā. Tiesa, kordiriģenta izglītību slavenais šefpavārs, tomēr, netika ieguvis, tā vietā Lauris iestājās Rīgas Tirdzniecības un Kulinārijas skolā, lai mācītos par pavāru.
Pēc profesionālo iemaņu nostiprināšanas Latvijā un ārvalstīs daudzpusīgos ēdināšanas uzņēmumos, tostarp, viesnīcās, uz kuģiem, restorānos un kafejnīcās, šefpavāra karjeras lielākais pagrieziena punkts bijis 2008. gadā pieņemtais izaicinājums dibināt pašam savu restorānu kāpās, Baltijas jūras krastā, ieguldot tajā visu savu laiku, enerģiju un zināšanas. Šodien, pēc vairāku gadu smaga darba un tūkstošiem realizētu ideju, restorāns ir izaudzis no mazas koka būdiņas ar sešu cilvēku darbaspēku līdz atzītam un atpazīstamam restorānam Dubultos ar atsevišķu banketu zāli Lielupes krastā, kā arī ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu ārpus restorāna telpām.
Savukārt "Liepāja Gourmet" mērķis ir popularizēt brīnišķīgo piejūras pilsētu Liepāju kā gardēžu galamērķi, aicinot Latvijas zināmākos šefravārus un pavārus no ārvalstīm uz gardēžu pasākumiem iecienītās vietās Liepājā, galvano uzmanību pievēršot vietējiem un sezonāliem produktiem, izsmalcinātu recepšu interpretācijai. Vairāku kārtu degustācijas vakariņas ar pavāra izvēlētiem vīniem maksās 95 eiro.
Ierašanās no pulksten 18.30
Vakariņu sākums pulksten 19.
Pasākums ar iepriekšēju rezervāciju, rakstot uzinfo@liepajagourmet.com

Seniorus oktobrī aicina piedalīties bezmaksas veselības dienās