Sestdien, 2.jūlijā, "Romas dārzā", Zivju ielā 3, notiks "Liepāja Gourmet" vakariņas ar lielisko šefpavāri Inu Poliščenko un someljē Uldi Grigali ("Max Cekot Kitchen") "Soira un burbuļi".
Ina Poliščenko ieguvusi titulu "Latvijas gada pavārs" (2015), ieguvusi pirmo vietu Baltijas kulinārā mantojuma vērtējumā (2016), bet žurnāls "Forbes" viņu ierindojis 30 gadu vecumu nesasniegušo 30 talantu topā (2016).
Vakariņas "Soira un burbuļi" norisināsies "Art Hotel Roma", kur viesi varēs baudīt septiņu kārtu maltīti un izmeklētus dzērienus.
Maksa par dalību vakariņās 95 eiro no personas.
Viesi aicināti iepriekš rezervēt vietas, rakstot uz: info@liepajagourmet.com.
3
1