Liepājas pilsētas Centrālā zinātniskā bibliotēka aicina uz sarunu ar rakstnieku un kultūras žurnālistu Arno Jundzi ceturtdien, 6.oktobrī, pulksten 16 Reģionālajā mācību centrā, Malkas ielā 4, 3.stāvs (bērnu bibliotēkas "Vecliepājas rūķis" telpas), informē Liepājas Centrālās zinātniskās bibliotēkas Reģionālā mācību centra vadītāja Gita Švarce.

Sarunu ar Arno Jundzi būs par romānu "Es nemiršu nekad", kurš stāsta  par latviešu dzejnieku, tulkotāju un publicistu Eduardu Veidenbaumu (1867–1892), un ne tikai par šo darbu, vadīs literatūras eksperte Liega Piešiņa.

"Atklājumi nāca viens pēc otra, mans priekšstats par Veidenbaumu, rakstot šo grāmatu, mainījās ārkārtīgi."/Arno Jundze/

Rakstnieka Arno Jundzes literārā darbība ir daudzpusīga: literatūrzinātnieks, kultūras žurnālists, prozaiķis. Desmit grāmatu autors.

Rakstnieka darbi vairākkārt nominēti dažādām kultūras godalgām, arī Latvijas Literatūras gada balvai, darbi tulkoti lietuviešu, spāņu, angļu un igauņu valodā.

Arno Jundzes romāns "Es nemiršu nekad"  iznācis latviešu prozas un literatūrzinātnes mijiedarbes projektā "Es esmu…". Šis projekts ir sērijas "Mēs. Latvija, XX gadsimts" turpinājums un tiek īstenots ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu. Projekta idejas autore un ierosinātāja ir rakstniece un mākslas vēsturniece Gundega Repše.