Pēdējos gados iecienītais Liepājas zivju restorāns "Spīķeris 53" pēc vasaras sezonas turpināja darbību rudens-ziemas periodā, tomēr jauno gadu uzsāks ar neierastām pārmaiņām. Gadu mijā ēdināšanas iestādes darbība ir pārtraukta un darbinieki devušies atvaļinājumā, lai no februāra atsāktu darbu eksperimentālā sistēmā. Līdz maijam virtuve pārtaps par tā saukto "ghost kitchen", kad ēdienus pavāri gatavos tikai pēc pieprasījuma no abām populārākajām ēdienu piegādes platformām vai arī banketos. Savukārt vēsturiskās ēkas atjaunoto ēdamzāli plānots pārveidot par kopstrādes biroja telpu, kur ikdienā varēs strādāt ap 20 profesionāļiem.
"Spīķera" īpašnieks Aigars Laugalis apgalvo, ka jau pirms vairākiem gadiem, kad uzsākta senās ostmalas ēkas atjaunošana, tika apsvērta ideja par "atvērtā biroja" izveidi 200 kvadrātmetru plašajā pasākumu zālē otrajā stāvā, tomēr zāle atstāta banketu vajadzībām.
"Šobrīd ir radusies iespēja testēt to, vai šāda tipa pakalpojumam ir pieprasījums šajā vietā. Esam publiski izsludinājuši piedāvājumu pieteikties uz kopstrādes biroja galdu vietām. Ja tuvāko divu nedēļu laikā pietiksies vismaz 15 nomnieki, tad eksperiments būs sācies!"
Ja nomniekiem būs vēlme turpināt strādāt kopā arī pēc 1.maija, tad birojs tiks pārcelts vienu stāvu augstāk uz plašo pasākuma zāli.
Pieteikumu brīvā formā rakstīt info@spikeris53.lv vai sūtīt ziņu uz numuru 29780736
Kontakti:
"SPĪĶERIS 53"
Vecā ostmala 53, Liepāja, LV-3401
info@spikeris53.lv
+37129780736
www.spikeris53.lv
Noslēdzies atkritumu apsaimniekošanas nozares seminārs
2
0