Šo fotogrāfiju varētu uzskatīt arī par joku, taču mūsu portāla lasītājs Džeks Lou, kurš to atsūtīja, vēlējās tikt skaidrībā par pavisam nopietnām lietām.

Mūsu portāla lasītājam šo fotogrāfiju atsūtījis paziņa no Skotijas, pēc tam, kad bija paviesojies mūsu pilsētā un mājās apskatījis safotografēto.

Džeks Lou saņemto fotogrāfiju atsūtīja portālam kopā ar diviem jautājumiem: kāpēc šī ēka Vidusceļa ielā 20 uzbūvēta it kā uz ietves un kur palikusi jaunbūvei blakus esošā mazā brūnā mājiņa, ko vēl pērn Google Street View fotogrāfiem bija izdevies nofiksēt?

Sazinoties ar Būvvaldi, saņēmām atbildi, ka ēkai Vidusceļa ielā 20 jau 2008.gadā akceptēts rekonstrukcijas būvprojekts. Tas, kas uzbūvēts līdz šim, atbilst būvprojektam un nepārsniedz gruntsgabala robežas, uzskata Būvvalde. Saskaņā ar projektu esošā ēkas daļa tiks papildināta ar piebūvi, kas atradīsies agrāk blakus esošā, tagad jau nojauktā namiņa robežās.

Tomēr Būvinspekcija neesot apmierināta ar nepievilcīgo „durvju žogu” būvobjektā, tāpēc pievērsīšot pastiprinātu uzmanību tam, lai žogs tiktu sakārtots.