Kupli apmeklētajā kora "Laiks" desmit gadu jubilejas koncertā sestdien, 25. aprīlī, Latviešu biedrības namā skanēja gan sarežģīti skaņdarbi, gan sirsnīgi vēlējumi jubilāram.

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra (TMKC) jauktais koris "Laiks" savā desmit gadu jubilejā klausītājiem dāvāja daudzpusīgu programmu "Atļaut laikam piepildīties" – gan ar Liepājas komponistu dziesmām, gan tādiem sarežģītiem skaņdarbiem kā Ērika Ešenvalda "Stars” un Riharda Dubras "Silence, Love and Light”. Pie diriģenta pults bija ne tikai kora diriģente Ilze Balode, bet arī Jēkabs Ozoliņš un Māris Sirmais. Savukārt zālē un uz skatuves bija arī komponisti Imants Kalniņš, Jānis Strazds, Andris Kontauts. Koncertā piedalījās arī Liepājas simfonsikā orķestra mūziķi, solisti Inese Romancāne, Andris Ērglis, Laura Bluķe un citi kora draugi.

Koristi, solisti un diriģente Ilze Balode saņēma daudz ziedu un vēlējumu – "dziedāt un dziedināt” (TMKC vadītāja Baiba Kļava), rast laiku sev, saviem tuvajiem un arī... kora mēģinājumiem (Māris Sirmais) un daudz citu labu vārdu.

Pirmatskaņojums Jāņa Strazda un Maijas Kalniņas dziesmai "Krustceles".