Liepājas muzejs mākslas krājuma papildināšanai no Liepājas laikmetīgās mākslas izstādes "Apturi laiku Liepājā” jeb ALL pērk divus darbus.

Tie ir Līgas Ķempes glezna "Boja” un Dzintras Vīriņas grafika "Klusā daba”.

Pieci izstādes dalībnieki saņēma žūrijas komisijas piešķirtās veicināšanas balvas Ls 100 apmērā katrs. Labākos no labākajiem izraudzījās Latvijas Mākslas akadēmijas profesors Pēteris Postažs, izstāžu kuratore, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja speciāliste Diāna Barčevska, izstāžu kuratore, Talsu muzeja mākslas nodaļas vadītāja Guna Millersone un Liepājas muzeja direktores vietniece krājuma darbā Ilze Dobele.

Egonam Peršēvicam balva tika par asprātīgu laikmeta aktualitātes atspoguļojumu un novitāti Liepājas mākslas dzīvē ("pašPORTRETS”); Solvitai Bružei par pārliecinošu idejas realizāciju ( "...vēl un vēl...” un "Miglas akmeņi”); Līgai Ķempei par individuālu, profesionālu izteiksmi un savdabīgu virsmas apdari ("Boja” un "Kailgliemezis”); Dzintrai Bitēnai par augstvērtīgu sniegumu Liepājai raksturīga motīva risinājumā ("Jūra Liepājā”); Madarai Neikenai par atbruņojošu virtuozitāti, gleznieciskumu, dzirkstošu tradicionālas ainavas atspoguļojumu ("Liepājas liedags” un "Liepāja”).

Pavisam izstādē skatāmi 53 Liepājas un „Liepājas skarto” mākslinieku 88 darbi.

Izstādi viesnīcas "Promenāde" Hika zālē iekārtoja māksliniece Zigrīda Atāle. Darbi apskatāmi līdz 30.novembrim.