Patlaban viesnīcas "Promenāde” galerijā aplūkojama izstāde "Liepājas privātkolekciju pērles”, bet jau janvāra sākumā to nomainīs Viļņa Bulava personālizstāde.

Kā portālam pavēstīja SIA  "Promenāde Hotel” valdes loceklis Ivars Kesenfelds, tradicionālā Advenata laika ekspozīcija "Liepājas privātkolekciju pērles” galerijā būs apskatāma līdz 8. janvārim, bet pēc tam plānota mākslinieka Viļņa Bulava personālizstāde, kurā liepājniekiem būs izdevība apskatīt mākslinieka daudzskaitlīgo karikatūru kolekciju.

Plašāk mākslinieka Bulava vārds izskanēja 2010.gada vasarā, kad Liepājas laikraksts "Kursas Laiks" publicēja karikatūru, kurā divdomīgā situācijā – ar kopā savītiem dzimumlocekļiem attēlots Liepājas mērs Uldis Sesks un Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Karikatūru laikraksts publicēja pēc tam, kad divi Liepājas partijas biedri – Saeimas deputāte Aija Barča un toreizējais Liepājas universitātes rektors Oskars Zīds – paziņoja, ka nākamajās Saeimas vēlēšanās startēs no Zaļo un zemnieku savienības listes, kurā ietilpst arī Ventspils mēra vadītā partija "Latvijai un Ventspilij". Karikatūras autors Bulavs toreiz pauda viedokli, ka nekādas ētikas robežas nav pārkāpis. Viņaprāt, karikatūrās nedrīkst smieties par cilvēka fiziskajiem trūkumiem un reliģiju, taču pārējais ir atļauts.

Vilnis Bulavs dzimis 1973.gada 18.oktobrī Liepājā. 1991.gadā beidzis J.Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolu. 1998.gadā absolvējis Latvijas Mākslas akadēmijas grafikas nodaļu, kur ieguvis mākslas maģistra grādu. Viņš ar saviem darbiem piedalījies Liepājas mākslinieku kopizstādēs, Bulavam bijušas arī vairākas personālizstādes.