Piektdien, 5.februārī, pulksten 17.30 gaidāma tiešsaistes tikšanās ar aktieri, dramaturgu un rakstnieku Ēriku Vilsonu "Rakstīšanas nelaime", informē Piejūras pilsētu literārās akadēmijas pārstāve Gunita Lagzdiņa. Aicināti visi interesenti. Dalība – bez maksas.
 
Ēriks Vilsons līdz šim vairāk zināms teātra mīļiem un skolu jaunatnei. Pēdējos gados viņš kā dramaturgs un aktieris piedāvā skatītājiem savas monoizrādes ("Nezāle", "Dzejnieks un laiks", "Pazudušais dēls", "Mana Magadana").

Pērn izdevniecībā "Dienas Grāmata" nācis klajā viņa pirmais romāns "Me&Mo", kas ļauj ielūkoties Liepājā un pilsētas teātra aizkulisēs pagājušā gadsimta 90. gados. Pats autors gan atzīst, ka tā vairāk ir viņa fantāzija, ne realitātē tverti mirkļi.

Sarunas laikā Ē.Vilsons lasīs dzeju un darbu fragmentus, stāstīs par radošumu un atbildēs uz diskusijas dalībnieku jautājumiem. Jautājumus var uzdot arī iepriekš, nosūtot tos uz e-pasta adresi: linda.zulmane@inbox.lv ar norādi "Jautājums Ērikam".

Pasākums būs pieejams tiešsaistes platformā "Zoom".

Pasākumu organizē Piejūras pilsētu literārā akadēmija (PPLA). Šai un citām PPLA aktivitātēm sekojiet kontā "Liepuraksti" portālos "Facebook", "Draugiem.lv" un "Twitter"!