Trešdien, 23. februārī, pulksten 18 tiešsaistē būs Literārās akadēmijas nodarbība "Rakstīšanas rotaļas" ar jauno dzejuļnieku Ēriku Vilsonu. Aicināti visi interesenti, informē Piejūras pilsētu literārās akadēmijas pārstāve Gunita Lagzdiņa-Skroderēna.
 
Ēriks Vilsons ir aktieris, dramaturgs, rakstnieks un nu jau arī dzejnieks. 23.februārī viņš Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA) dalībniekiem piedāvās savu pieredzes stāstu par rakstīšanu, proti, kā viņam pašam rakstīšana no rotaļāšanās jeb blēņošanās pārtapa par sava veida terapiju un izklaidi. Būs iespēja arī dzirdēt autora izpildījumā dažus nepublicētus dzejuļus, kā viņš dēvē savas dzejas rindas.

Ē. Vilsons absolvējis Latvijas Valsts konservatorijas Teātra fakultātes Aktiermākslas nodaļu. Dramaturģiju un rakstniecību apguvis dažādās meistardarbnīcās, kā arī ieguvis maģistra grādu Liepājas Universitātes Rakstniecības studijās. 2020. gadā iznāca viņa debijas romāns par teātra aizkulisēm "Me&Mo", 2021. gadā – dzejuļu krājums "Pulkveža rudens".

Pasākumam var pievienoties, izmantojot saiti:
https://us02web.zoom.us/j/6162135238?pwd=c09uK0kxakJhWVg2Qm5EM3JRbDNsdz09 (tikšanās ID: 616 213 5238, parole: Gd4Gkp).

PPLA aicina: ja interesē šāda veida aktivitātes (lekcijas, meistarklases un tikšanās ar atzītiem rakstniekiem, dzejniekiem un dramaturgiem), raksti: gunita.skroderena@gmail.com, un saņemsi visu informāciju par gaidāmajām PPLA nodarbībām un pasākumiem. Ja iepriekšējie PPLA pasākumi palaisti garām, tas nekas. Visu nodarbību apmeklējums ir brīvprātīgs: ja dalībnieks netiek uz kādu, droši var pievienoties nākamajā reizē.

Visām PPLA aktivitātēm vari sekot arī kontā "Piejūras pilsētu literārā akadēmija" portālos "Facebook", "Draugiem.lv" un "Twitter"!