Apgāds "Jumava" izdevis pazīstamā astrologa, liepājnieka Andra Rača grāmatu "Mana mīlestības astroloģija". Grāmatas atvēršana piektdien, 16.oktobrī, pulksten 18 Liepājas muzejā.

Grāmatas autors Andris Račs ir zināms kā astropsihologs ar 20 gadu pieredzi, privāti praktizējošs astrologs, astroloģijas skolas vadītājs, pirmais Latvijas Astrologu asociācijas prezidents, Latvijas Astrologu asociācijas sertifikācijas komisijas eksperts, kā arī Latvijas Astrologu asociācijas valdes loceklis.

Grāmatā "Mana mīlestības astroloģija" autors palīdzējis rast atbildes uz cilvēkiem svarīgiem jautājumiem, piemēram, kad sākas mīlestība? Cik dažādos veidos tā var izpausties? Kāda ir cilvēku raksturu daudzveidība un savstarpējā saderība?

"Jau labu laiku pirms bērna ieņemšanas Mīlestība saved kopā vecākus. Tā to dara dažādi – gan priecīgi un mierīgi, gan satraukti, negaidīti un pat skarbi, taču saved...

Vēlāk gaidību laiks ir Mīlestības pilns, vienu tā silda mazāk, citu vairāk māmiņa un tētis, vecmāmiņas un vectētiņi – visi sūta Mīlestību jaunajai dzīvībai tā, kā katrs spēj un prot.

Tas viss piedzimšanas brīdī atainosies mūsu dzīvē, mūsu horoskopā," atzīst autors

Autora novērojumi personiskajā dzīvē, kā arī pieredze, kas radusies gadiem ilgi strādājot kā fotogrāfam, astrologam un pasniedzējam, rāda, ka cilvēki ir ļoti dažādi, viņi mīl ļoti dažādi, taču daudz kas tajos ir līdzīgs.

"Mēs varam ilgi dzīvot ilūzijā, ka kāda jauna attiecību pieredze atklās mums to īsto – laimīgo –  savstarpējās saskarsmes modeli, kuru visi, mūsuprāt, esam pelnījuši. Taču vērīgākie un sevi labāk pazīstošie noteikti man piekritīs: mūsu attiecību modeļi atkārtojas, jo attiecību scenāriji taču ir mūsos pašos, – tieši par to ir šī grāmata."

Grāmatas prezentācija Liepājā notiks 16.oktobrī pulksten 18, Liepājas muzejā (Kūrmājas prospektā 16).

Grāmata ir  nopērkama visās Latvijas grāmatnīcās.