Pēc pandēmijas uzspiestās pauzes durvis atkal vērušas vēl divas Liepājas ēdināšanas iestādes – "Pavillon de Roze" Ūliha ielā 32 un restorāns "Roze" Rožu ielā 37.
Ko jaunu tajās ieraudzīs apmeklētāji, portālam irliepaja.lv pastāstīja Inga Holodena, restorānu apsaimniekotājas SIA "Hermes Invest" ēdināšanas pakalpojumu organizatore:
""Pavillon de Roze" atsākām darbu jau pirms nedēļas, mūsu ierastajā darba laikā no pulksten 12 līdz pulksten 22. "Pavillon de Roze" komandā strādā pavārs un konditore no Azerbaidžānas, bet mūsu šefpavāre ir armēniete Anna Pogosova, kurai ir tuva Kaukāza virtuve. Līdzās jau iepriekš piedāvātajai Kaukāza ēdienkartei, ko izstrādāja mūsu šefpavāre, esam ieviesuši dažus jaunus ēdienus no Gruzijas – hinkāļus, hačapuri, čašušuli. Tāpat piedāvājam no Gruzijas vestus kompotus, limonādes, izcilus vīnus..
Tagad "Pavillon de Roze" apmeklētājiem ir arī iespēja pasēdēt pie galdiņiem dārzā, svaigā gaisā.
Savu darbību atsākusi arī restorāna "Roze" terase, tajā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt ēdienus no jaunās ēdienkartes – ar jaunām, šefpavāres Dina Akmeņkalnas radītām garšām.
"Rozes" lieliskajā dārzā var baudīt nesteidzīgas sarunas un mieru, malkojot vienreizējus Itālijas vīnus.
No "Rozes" jaunā piedāvājuma, piemēram, ir lēni gatavoti teļa vaigi, grilldārzeņi ar karamielizetu sieru un citi. Dina pie mums strādā jau otro sezonu, atnāca uz Liepāju no Rīgas restorāna "36. līnija".
2
2