Izdevniecība "Latvijas Mediji" februāra vidū laidusi klajā liepājnieces Gunitas Lagzdiņas otro grāmatu – "Ieraudzīt varavīksni", kurā risināta attiecību tēma.

"Uz spēles tiek likta draudzība un mīlestība, meli un neuzticība. Likmes ir augstas. Cik tālu esam nosprauduši savas robežas? Vai mērķis attaisno līdzekļus? Ko esam gatavi ziedot, lai būtu laimīgi, bet ko paturēt pie sevis, lai nepadarītu nelaimīgu kādu citu? Vai, reiz apdedzinājušies, spējam uzticēties otram? Un paši sev?" grāmatas pēcvārdā rakstījusi autore, piedāvādama lasītājiem septiņus stāstus (arī pirmajā grāmatā "Spēlītes" (2017.) to ir septiņi).

Gunita Lagzdiņa ir liepājniece. Raksta prozu un paretam dzeju. Plašāku auditoriju ar savu daiļradi pirmo reizi iepazīstināja reģionālā laikraksta "Kursas Laiks" lappusēs, kas jau divdesmit gadus ir arī viņas darbavieta. Gunita sevi sauc par mīlestības reliģijas piekritēju, tāpēc viņas grāmatas patiks tiem, kuri mīl un vēlas būt mīlēti. "Gunitas stāstiem raksturīgs spraigs sižets un raits vēstījums par sievietes jūtu pasaules peripetijām. Ja vēlaties iegrimt intriģējošos attiecību līkločos, šī būs īstā grāmata," krājumu vērtējusi dzejniece, rakstniece un Gunitas skolotāja Piejūras pilsētu Literārajā akadēmijā Jana Egle.

Grāmatas atvēršanas svētki notiks:
Rīgā – 7.martā pulksten 19 pašizaugsmes centra "SPIIKIIZI" kafejnīcā K.Valdemāra ielā 17a;
Liepājā – 9.martā pulksten 15 bibliotēkā "Varavīksne" Olimpiskā centra 3.stāvā Brīvības ielā 39.

Laipni aicināti visi interesenti!