No 10. līdz 19. oktobrim Liepājā norisināsies Rudens Restorānu nedēļa – gardēžu svinības, kur laiki un garšas satiekas, vēsta Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojs
Desmit dienu garumā ikviens aicināts iepazīt Liepājas un Lejaskurzemes kulināro mantojumu jaunā gaismā - senās receptes atdzīvosies radošos un sezonālos ēdienos, ko īpaši šim notikumam radījuši pilsētas restorāni.
Šoruden pasākumā piedalās 18 Liepājas restorāni – Bar O’FISH, Chef Nauris Hauka, Hoijeres krogs, Kapteinis, Maestro Design Hotel & Restaurant, MO Liepāja, Moody Roots, Olive, Oskars, Parka Paviljons, Pastnieka māja, Piano, Rīsi + nūdeles, RO bread, Spīķeris 53, Teika, Tik un Tā… un Upe. Katrs no tiem būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, kuras cena nepārsniegs 35 eiro.
Apskati ēdienkartes un rezervē galdiņu savlaicīgi šeit.


























