Šī gada pirmā Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi, informēja Liepājas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Lai tuvojoties vasaras sezonai aktualizētu vietējo viesmīlības uzņēmumu piedāvājumu, aprīlī notiekošajā Liepājas restorānu nedēļā varēs baudīt ne tikai daudzveidīgu ēdienu piedāvājumu, bet iepazīt no jauna pilsētas restorānu un kafejnīcu piedāvājumu kopumā.

Līdz šim brīdim dalību Liepājas restorānu nedēļā apstiprinājuši 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas – restorāni "Hoijeres krogs", "Olive", "Oskars", "OXO Brasserie", "Maestro Design Hotel&Restaurant", "MO Liepāja", "Parka Paviljons", "Pastnieka māja", "Piano", "SIIL", "Spīķeris 53", "Teika", "Tik un Tā...", "Upe", restorāns/bārs "Kapteinis", Āzijas restorāns "Rīsi + nūdeles", zivju restorāns "Boroffish", kafejnīcas "Makšķernieku nams", "Sakta", pludmales kafejnīcas "7. līnija", "Red Sun Buffet Beach Bar" un burgernīcas "Pasta burgers" un "Street Burgers".

Restorānu un kafejnīcu šefpavāri izstrādājuši īpašas ēdienkartes, lai sarūpētu viesiem ko līdz šim ikdienas ēdienkartē nebijušu.

Restorānu nedēļas piedāvājums sastāvēs no vairāku kārtu maltītes, būs iespēja baudīt dažādas garšas un jaunas, līdz šim nebaudītas variācijas. Cenu amplitūda par vairāku kārtu ēdieniem būs 22 eiro līdz 35 eiro robežās.

Īpaši Liepājas restorānu nedēļai radītās ēdienkartes tiks publicētas tuvāko nedēļu laikā.