Līdz 31.janvāra pusnaktij turpinās projektu pieteikšana Liepājas kultūras projektu konkursam. Projektu iesniegšanai izveidota ērta elektroniskā forma, kas pieejama www.kulturasprojektukonkurss.lv. Konkursam iesniegtos projektus vērtēs žūrija, rezultāti tiks paziņoti 20.februārī, informē Kultūras pārvaldes projektu vadītāja Ieva Puka.

Šogad pirmajā kultūras projektu konkursā žūrijas atbalstītajām iecerēm līdzfinansējumā tiks sadalīti 50 000 eiro. Kā nosaka konkursa nolikums, piešķirtā līdzfinansējuma apjoms vienam projektam ir, sākot no 1000 eiro un nepārsniedzot 5000 eiro. Viens pieteicējs konkursā var piedalīties ar vairākiem projektiem, bet kopējais iespējamais atbalsts nebūs lielāks par 8000 eiro. Projektu realizēšanas termiņš paredzēts no 2023.gada 1.marta līdz 2024.gada 28.februārim. Otro kultūras projektu šogad plānots izsludināt vasaras vidū.

Konsultācijas par projektu konkursu un iesniegšanas nosacījumiem var saņemt, rakstot uz e-pastu liepajaskultura@liepaja.lv vai darba dienas ietvaros zvanot uz tālruni 63 483 939. Visa dokumentācija un svarīgākā informācija par konkursa nolikuma nosacījumiem atrodama www.kulturasprojektukonkurss.lv.