Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra administrācija informē, ka maijā atcelti Liepājas pašvaldības deleģētie pasākumi – lielākais tradicionālās kultūras notikums Kurzemē "Līvas ciema svētki", kas bija paredzēts 23. un 24.maijā, kā arī 10.maijā plānotais Mātes dienas koncerts, informē Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere.

Lēmums pieņemts rūpējoties par pasākumu dalībnieku un apmeklētāju veselību, pamatojoties uz valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Kultūras pārvalde" rīkojumu Nr.18/1.6 "Par izmaiņām pasākumu deleģēšanā".

"Līvas ciema svētku" rīkotāji pateicas dziedātājiem, dejotājiem un mūziķiem, kas bija gatavi ar saviem priekšnesumiem kļūt par vērienīgā notikuma neatņemamu sastāvdaļu un veidot bagātīgo kultūras programmu, kā arī amatniekiem, māksliniekiem, tirgotājiem, pārtikas ražotājiem un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem, kuri pieteicās dalībai "Līvas ciema svētku" Līvas tirgū.

Lai šis, visiem neierastais laiks, tiek pavadīts radoši un ražīgi, rodot jaunas idejas, kas realizējas brīnišķīgos meistardarbos!