PIKC Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola (LMMDV) sadarbībā ar biedrību "Kurzemes radošās industrijas centrs" laika posmā no 30.augusta līdz 7.septembrim tradicionāli organizēs džeza mūzikas nedēļu. Ikviens interesents nedēļas garumā tiešsaistē tiek aicināts piedalīties meistarklasēs, kurās meistarklašu vadītāji iepazīstinās ar džeza un populārās mūzikas pamatiem, saturu, izpildīšanu un improvizāciju, informē PIKC Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola.

Katrs no pieaicinātajiem meistarklašu vadītājiem atklās savu tēmu, sniedzot padomus un praktiskus piemērus, kā sasniegt rezultātu īsā laikā posmā, tādējādi radot interesi par konkrēto tēmu un ļaujot iedvesmoties katram pasākuma dalībniekam. Meistarklasēs varēs piedalīties ar un bez priekšzināšanām džeza mūzikā. Tās notiks gan latviešu, gan angļu valodā.

Šogad par meistarklašu vadītājiem pieaicināti Latvijā, Eiropā un plašāk pasaulē pazīstami džeza mūzikas meistari - Deivids Lībmans (ASV), Sebastians Studņickis (Vācija), Deniss Paškevičs (Latvija), Nefs Irizarī (Puertoriko/Latvija), Andris Buiķis (Latvija), Rustams Bagirovs (Latvija), Evilena Protektore (Latvija) un Jānis Rubiks (Latvija).

Dalības maksa tiešsaistē vienai personai par vienu dienu ir 10 eiro. Savukārt PIKC LMMDV audzēkņiem un pedagogiem dalība meistarklasēs ir bez maksas. Piedaloties meistarklasēs, pedagogiem tiks izsniegtas apliecības par profesionālo pilnveidi.

Pieteikšanās ir līdz 27.augusta pulksten 12.00. Pēc pieteikuma apstrādes tiks nosūtīts rēķins, dienas plāns un piekļuves saite tiešsaistes meistarklasei pieteikumā norādītajā e-pastā. Pieteikuma anketa: https://forms.gle/aa3JrjHg6VoKvz348

Jautājumu gadījumā sazināties ar pasākuma kontaktpersonu Aneti Verbicku, e-pasts:
anete.verbicka@lmmdv.edu.lv vai Rustamu Bagirovu, e-pasts: rustams.bagirovs@lmmdv.edu.lv
 
Pasākuma norisi atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.