Otrdien, 22.martā, pulksten 18 tiešsaistē notiks Piejūras pilsētu Literārās akadēmijas nodarbība – rakstīšanas retrīts "Vai var atrast savu balsi, domājot par domāšanu?" ar rakstnieku un dzejnieku Andri Akmentiņu. Aicināti visi interesenti, informē akadēmijas pārstāve Gunita Lagzdiņa-Skroderēna.
 
Andris Akmentiņš ir dzejnieks, atdzejotājs, dziesmu tekstu autors un dziesminieks, kā arī rakstnieks. 22. martā viņš Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA) dalībniekiem piedāvās radošās rakstīšanas retrītu "Vai var atrast savu balsi, domājot par domāšanu?", kurā, kā pats pieteicis, "bargais Liepājas Universitātes lektors" uzdos āķīgus jautājumus, kas nāks par labu gan dzejas, gan prozas darboņiem.

Pasākumam var pievienoties, izmantojot saiti: https://us02web.zoom.us/j/6162135238?pwd=c09uK0kxakJhWVg2Qm5EM3JRbDNsdz09
(tikšanās ID: 616 213 5238, parole: Gd4Gkp).

PPLA aicina: ja interesē šāda veida aktivitātes (lekcijas, meistarklases un tikšanās ar atzītiem rakstniekiem, dzejniekiem un dramaturgiem), raksti: gunita.skroderena@gmail.com, un saņemsi visu informāciju par gaidāmajām PPLA nodarbībām un pasākumiem. Ja iepriekšējie PPLA pasākumi palaisti garām, tas nekas. Visu nodarbību apmeklējums ir brīvprātīgs: ja dalībnieks netiek uz kādu, droši var pievienoties nākamajā reizē.

Visām PPLA aktivitātēm vari sekot arī kontā "Piejūras pilsētu literārā akadēmija" portālā "Facebook".