Turpinot "Vīna studijas" tradīcijas savos salonos izstādīt mākslas darbus, Rīgā, Elizabetes ielā 10, atvērta Liepājas mākslinieka Aivara Kleina izstāde "Manas ikonas" – gleznas uz koka.

Aivars Kleins par sevi un izstādi saka: "Esmu dzimis 1962.gada 4.jūnijā. Visa mana dzīve ir saistīta ar Liepāju. 1981. gadā beidzu Liepājas mākslas vidusskolas koktēlniecības nodaļu, 1993.gadā – Latvijas mākslas akadēmijas pedagoģijas nodaļu.

Kā Dvīnis pēc horoskopa, neesmu viendabīgs. Radošajā dzīvē tas izpaužas gleznošanā un kokapstrādē.

Ja darbā ar koku centības nekad nav par daudz, tad šodienas glezniecībā laikam ir savādāk. Es tur neko nevaru padarīt, bet savas gleznas es gleznoju ļoti ilgi.

Glezniecībā mani saista dažādi žanri un tehnikas. Šai izstādei atlasītos darbus vieno materiāls, uz kā tie ir uzgleznoti – koks.

Laika gaitā manā galdniecībā ir nonākušas detaļas no vecām durvīm, galdiem, bišu stropiem utml. Reizēm šie pamatiņi un tematika atrod viens otru, un top mana ikona, kurā cenšos iemūžināt kādu simbolu vai noskaņu.

Mana pēdējā personālizstāde Rīgā bija 1999.gadā Reiterna namā."

Izstāde Rīgā, Elizabetes ielā 10, apskatāma līdz 27.maijam,  izstādes darbības laikā visi vīni tiek saiņoti īpašā dizaina papīrā, kurš apdrukāts ar Aivara Kleina gleznas reprodukciju.