Svētdien, 19.decembrī, pulksten 19 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" izcilā operdīva Sonora Vaice viesosies ar multimediālu monooperu "Cilvēka balss. Telefons". Operetes teātra iestudējuma vizuālo koncepciju – scenogrāfiju, kostīmus un video – veidojusi  multimāksliniece Ineta Sipunova, kuras radītā skatuves vide un multimediālās projekcijas izcili bagātina filmēto tēlu un solistu Sonoras Vaices (soprāns) un Naura Indzera (baritons) saspēli uz skatuves, atklājot ekspresīvu un piesātinātu sievietes iekšējo pasauli, informē Operetes teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Elza Hlevicka.

Džankarlo Menotti monoopera "Telefons" ir tapusi pagājušā gadsimta vidū, kad tehnoloģijas telefona veidolā ienāk aizvien vairāk mājās un kļūst par aizraujošu nodarbi mājsaimniecēm. Vieglā un komiskā stāsta galvenā varone Lusija ir tik aizņemta ar telefonsarunām, ka nepamana līgavaini, kurš atnācis viņu (Lusiju) bildināt. Pēc vairākām stundām bezcerīgas gaidīšanas viņam nekas cits neatliek, kā doties uz telefona būdiņu un bildinājumu izteikt pa telefonu.

Savukārt Frensisa Pulenka monoopera "Cilvēka balss" ir eksistenciāli skaudrāka – iestudējums gan ar humoru, gan dziļi filozofiski atklāj sievietes jūtu, ilgu un domu pasauli, rosina pārdomas par dzīves vērtībām un spēju dzīvot šeit un tagad.

Šoruden VEF Kultūras pilī notikusī iestudējuma izrāde ir saņēmusi daudzas izcilas atsauksmes, un skatītāji atzīst, ka dziedātāja Sonora Vaice ir lieliskā formā un iestudējumu ir tiešām vērts redzēt. "Tas ir vienkārši kaut kas apbrīnojams! Sonoras Vaices balss diapazons un balss materiāls ir izcilā formā," pēc Rīgas izrādes noskatīšanās pauda komponists Pēteris Vasks. "Izrādes skatuve un scenogrāfija ir tiešām ieliska! Nākot uz izrādi, mēs gribam, lai uz skatuves rada ticamu ilūziju  un mūs apbur, un tas šeit tiešām arī izdodas," papildina aktrise Indra Burkovska.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā: bilesuparadize.lv. Biļešu cenas: 10 – 20 eiro. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem – 20% atlaide!

Pie ieejas katram apmeklētājam jāuzrāda digitālais "Covid–19" sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinējusies pret "Covid–19" vai arī ir izslimojusi "Covid–19", un personu apliecinošs dokuments.