Sagaidot Mātes dienu un visu nedēļu līdz pat Ģimenes dienai, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs (TMKC) dāvina iespēju ikvienam savās mājās, ģimenes lokā noskatīties labestīgi asprātīgo Liepājas Jauniešu teātra studijas izrādi "Kur ir mana mamma?", informē TMKC sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere.

Stāsts ir par Cālēnu, kurš izšķiļas tieši brīdī, kad mamma Vista aizgājusi paēst. Mazais putnēns dodas savas mammas meklējumos, apceļojot lauku sētu, bēgot no Kaķa un Lapsas nagiem, un, protams, šis stāsts ir ar laimīgām beigām. Aicinām izrādi skatīties visai ģimenei kopā, jo būs aizraujoši no pirmās līdz pēdējai minūtei ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

Lugas autors ir liepājnieks Ēriks Vilsons, iestudējuma režisors – Juris Ločmelis, scenogrāfiju un kostīmus veidoja māksliniece Dace Lanka. Lomās redzēsiet Liepājas Jauniešu teātra studijas aktierus: Santu Sudmali, Amandu Razmu, Matīsu Viti un Sanitu Pūķi. Iestudējums ir Latvijas amatierteātru skates "Gada izrāde 2016" laureāte.

Izrāde "Kur ir mana mamma?" būs skatāma no 8. līdz 16.maijam Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Youtube kanālā.