Svētdien, 22.maijā, pulksten 15 Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars" kamersērijas "Personīgi" pavasara sezonu noslēgs ar mirkli mūzikā un dzejā – šarmantā aktrise, teātra dīva Rēzija Kalniņa un virtuozais mūziķis, viens no pieprasītākajiem Latvijas ģitāristiem Kaspars Zemītis klausītājiem piedāvās mūzikas un dzejas programmu "Brīdis pēc vakariņām", informē SIA "Lielais Dzintars" sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Lazdeniece.

Pateicoties koncertzāles digitālajām iespējām, šo koncertu būs iespējams vērot arī tiešraidē.

Brīdis pēc vakariņām ir krēslas zona starp dienu un vakaru. Starpbrīdis starp dienas dunoņu, steigu, miera un klusuma valstību. Brīdis, kur mēs varam satikt sevi dzejā un mūzikā. Kur ieraudzīt savu dvēseli un sadzirdēt savu sirdi. Brīdis, kur klusumā mūs uzrunā pasaule. Dzeja un mūzika apvienosies programmā, kurā skatītājiem tiks atklāts mazliet vairāk, personīgāk.

"Katram, kurš lasa dzeju, ir bijuši brīži, kad šķiet – dzejnieks ir ielūkojies mūsu sirds stūrīšos un norakstījis tās slēptākās ilgas un jūtas," stāsta koncerta dalībnieki Rēzija un Kaspars, kuri šajā programmā dalīsies ar tiem dzejoļiem un skaņdarbiem, kuri uzrunājuši viņu sirdis.

Līdzās ģitāras apburošajiem intermeco, šajā muzikālajā pēcpusdienā apmeklētāji varēs ieklausīties latviešu dzejnieču poētiskajos vārdos un sadzirdēt to dziļākos vēstījumus. Programmā tiks lasīta Rudītes Losānes, Daces Zālīte-Micānes un Māras Zālītes dzeja, skanēs Kaspara radītie oriģinālskaņdarbi, kā arī latviešu un ārvalstu komponistu aranžēti skaņdarbi ģitārai.
Koncertu klausītāji varēs vērot kā klātienē, "Lielā dzintara" Kamerzālē, tā tiešsaistē, koncertzāles digitālo koncertu platformā "Digitālais dzintars": www.digitalaisdzintars.lv.
Raksturīgi "Lielā dzintara" kamersērijai "Personīgi" klātienes koncerta apmeklētājiem pēc notikuma būs iespēja satikties ar mūziķiem 2. stāva galerijā, lai baudītu nesteidzīgas sarunas neformālā gaisotnē un uzdotu sev interesējošos jautājumus.

Koncertu "Rēzija Kalniņa un Kaspars Zemītis. Mirklis mūzikai un dzejai" ar Liepājas pašvaldības atbalstu organizē SIA "Lielais Dzintars". Biļetes uz klātienes koncertu pieejamas "Biļešu paradīzes" tīkla kasēs visā Latvijā, interneta vietnē www.bilesuparadize.lv un koncertzāles informācijas centrā, savukārt koncerta tiešraides biļetes pieejamas vietnē www.digitalaisdzintars.lv.

Uzziņām aicinām sazināties ar koncertzāles informācijas centru. Darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai: 11–17, sestdienās, svētdienās: 10–15. Tālrunis: 634 24 555, e-pasts: info@lielaisdzintars.lv.