Sestdien, 15.oktobrī, pulksten 18 Liepājas 17.–19. gadsimta interjera muzeja otrajā stāvā Kungu ielā 24 norisināsies pirmais cikla "Tikšanās Stenderu ģimenes bēniņos" notikums kopā ar mūziķi Zigfrīdu Muktupāvelu, aizsākot pasākumu sēriju, kur turpmāk uz sarunām, muzikāliem priekšnesumiem un brīvi nepiespiestu atmosfēru aicinās ikvienu interesentu, informē interjera muzeja "Hoijeres kundzes viesu nams"" vadītāja Ieva Dzintare.

Sarunu, stāstu un nelielu muzikālu priekšnesumu veidā ikvienam apmeklētājam būs iespējams uzklausīt mūziķa Zigfrīda Muktupāvela pieredzes stāstus gan no atmiņām par vēju pilsētu Liepāju, gan mūziķa māksliniecisko darbību, gan baudīt 19./20. gadsimta interjeram atbilstošu atmosfēru muzeja vidē, un nogaršot "Stenderu konditorejas" piedāvātās kūkas, uzkodas un dzērienus.

Īstenojot ciklu "Tikšanās Stenderu ģimenes bēniņos" Liepājas 17.–19. gs. interjera muzejā, apmeklētājiem muzejs piedāvā 20. gadsimtam raksturīgu pasākumu norises formu, kas veidota mūsdienīgā un brīvi nepiespiestā formā un atspoguļo interjera muzeja noskaņu, sajūtas un atmosfēru.

Sarīkojuma viesi aicināti ierasties savlaicīgi, lai atrastu sev patīkamāko vietu bēniņos, varētu iegādāties un nobaudīt arī kādu no "Stenderu konditorejas" gardumiem.

Ieejas biļetes uz pasākumu pieejamas iepriekšpārdošanā Liepājas 17.–19.gs. interjera muzeja "Hoijeres kundzes viesu nams" kasē muzeja darba laikā trešdien–svētdien no pulksten 10 līdz 18. Vietu skaits notikumā – ierobežots.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un video filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti pasākuma un Liepājas 17.–19. gadsimta interjera muzeja publicitātes nolūkos. Atrodoties pasākuma teritorijā, jūs apliecināt, ka esat informēts par to, ka tiekat iekļauts/a audio vai vizuālajā materiālā.