Liepājas teātris ir atsācis biļešu tirdzniecību uz izrādēm, kuras plānotas laika posmā līdz 7.novembrim (ieskaitot), informē Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.
 
Uz izrādēm, kas plānotas pēc 7.novembra (ieskaitot decembra izrādes un svētku koncertu), biļešu tirdzniecība pašreiz netiek atsākta, taču biļetes ir iespējams rezervēt Liepājas teātra kasē klātienē vai zvanot pa tālruni 26117999 vai 634 22406. Kases apmeklējuma laikā sejas maskas lietošana ir obligāta! Plānots, ka biļešu tirdzniecība uz izrādēm, kas plānotas pēc 7.novembra, tiks atsākta ne vēlāk kā 3.novembrī.

Skatītājiem, kas jau iegādājušies biļetes uz izrādēm, biļetes mainīt nav nepieciešams, tiks nodrošināta sēdvieta tajā pašā cenu zonā.  Līdz šim veiktās rezervācijas paliek spēkā, nodrošinot sēdvietu tajā pašā cenu zonā, bet ja zāles piepildījuma dēļ nebūs iespējams rezervāciju nodrošināt, Liepājas teātris par izmaiņām sazināsies personiski.

Izrādes Liepājas teātrī no 18.oktobra notiek atbilstoši epidemioloģiskās drošības noteikumiem – personalizētas biļetes, distance, blakus sēdvietās ne vairāk kā 2 personas, kā arī obligāti visa teātra apmeklējuma un izrādes laikā pareizi lietojot sejas masku.