Svētdien, 5.septembrī, galerijas ''Romas dārzs'' Berči zālē, kamermūzikas programmu atskaņos flautists Reinis Lapa un arfiste Dārta Tisenkopfa. Mūziķi augstu vērtē Berči zāles akustiku un piemērotību kamermūzikas atskaņošanai.

Kamermūzikas programma "Musica Pastello" jeb mūzika "pasteļtoņos" izcili raksturo flautas un arfas tembru radīto gaisotni, ko pastiprinās Galerijas "Romas dārzs” Berči zāles īpaši vēlīgā akustika. Programmā skanēs armēņu–amerikāņu autora Alana Hovanesa un vairāku franču komponistu – Kamila Sensānsa, Morisa Ravēla, Marsela Turnjē, Gabriela Forē un citu darbi.

Duetā muzicēs Liepājas simfoniskā orķestra flautu grupas koncertmeistars, Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas simfoniskā orķestra vadītājs un flautas spēles pedagogs Reinis Lapa un arfiste Dārta Tisenkopfa, kas 2018. gadā ar izcilību absolvējusi maģistra studijas arfas spēlē Parmas "Arrigo Boito" konservatorijā Itālijā, šobrīd regulāri koncertē kā soliste un kamermūziķe, izceļot arfas lomu šajos žanros, un kopš 2019.gada janvāra pievienojusies Liepājas Simfoniskā orķestra sastāvam.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs.