Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra senioru deju kolektīvs "Sidrabvilnis" aicina šo sestdien, 10 oktobrī, pulksten 17 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē uz kolektīva jubilejas koncertu "10 gadus uz viļņa", informē centra sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere.

Jubilejas reizē SDK "Sidrabvilnis" kopā ar saviem draugiem no dažādu Latvijas novadu senioru deju kolektīviem izdejos krāšņu koncertu, atsaucot atmiņā gan savas pirmās dejas, kas sākotnējā sastāvā dejotas pirms 10 gadiem, gan ļaujot skatītājiem novērtēt arī jaunapgūtos deju soļus. Kopā ar liepājniekiem – Ingrīdas Lūkas vadīto SDK "Sidrabvilnis" un VPDK "Kvēle" – koncertā piedalīsies senioru deju kolektīvi "SenKurzeme" (vadītāja Indra Zarāne) no Ventspils, "Druvas seniori" (vadītājs Kārlis Ērglis) no Saldus pagasta Druvas, "Trumpe" (vadītāja Ingrīda Lūka") no Durbes novada Lieģiem, "Ziemeļblāzma" (vadītāja Gundega Prancāne) un "Sendancis" (vadītājs Viesturs Virza) no Rīgas.

Gatavojoties koncertam, dejotāji atzīst, ka jūtas priecīgi un laimīgi būt kopā un dejot: "Mūsos mīt pateicība un mīlestība. Tie esam mēs – katrs individuāls kā ūdens pile. Taču kas notiek, ja tik daudz piles satiekas vienuviet? Rodas vilnis! Liels, spēcīgs un varens vilnis, kurš turpina kļūt arvien lielāks un augt plašumā, spēkā un skaistumā, uzveicot visu neuzveicamo un pārvarot visu nepārvaramo!". Kolektīva vadītāja Ingrīda Lūka apliecina, ka senioru deju kolektīvam "Sidrabvilnis" viss ir pa spēkam: "Mūsu gribasspēks, enerģija, dullums un spars ved mūs uz priekšu! Ja kāds vēlas mums pievienoties, laipni gaidām savā kolektīvā! Nāciet uz koncertu un iepazīstiet mūs!".

Koncertu vadīs Liepājas teātra aktieris Kaspars Kārkliņš, mākslinieciskā vadītāja – Ingrīda Lūka.

Ieeja SDK "Sidrabvilnis" jubilejas koncertā "10 gadus uz viļņa" ir bez maksas. Lūdzam ņemt vērā, ka katram koncerta apmeklētājam, saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem, jābūt personalizētai biļetei ar fiksētu sēdvietu. Bezmaksas biļetes var saņemt SIA "Biļešu paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.