Piejūras pilsētu literārā akadēmija aicina uz tiešsaistes nodarbību  "Ar semikoliem", kurā kopā ar dzejnieku Aivaru Eipuru tiks analizēti dalībnieku iesūtītie dzejas cikli, informē akadēmijas pārstāve Gunita Lagzdiņa-Skroderēna. Praktikums notiks trešdien, 7.decembrī, pulksten 18. Laipni gaidīti visi interesenti!
 
7.decembrī pulksten 18 Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA) dalībnieki radošā meistardarbnīcā tiksies ar dzejnieku Aivaru Eipuru, kurš analizēs viņu iesūtītos dzejas ciklus. Pirms tam – iepriekšējā nodarbībā 16. novembrī – dzejoļus izpreparēja arī PPLA vadītāja – Liepājas Universitātes pasniedzēja Linda Zulmane un PPLA dalībniece – rakstniece Gunita Lagzdiņa, kura ikdienā strādā par korektori un redaktori. Viņas analīzē uzmanību pievērsa gan gramatikai dzejoļos, gan stila negludumiem un neloģismiem. Turpretim A. Eipurs dzejā vairāk vērtēs saturisko pusi un jauno dzejdaru izteiksmes veidu.

Tāpat meistardarbnīcas vadītājs rosinās uz diskusiju par literārā procesa aktualitātēm un stāstīs par konkursu lomu jaunu darbu radīšanā. Gaidāma arī praktiska darbošanās uz vietas.

Pasākumam tiešsaistē var pieslēgties šeit:
https://us02web.zoom.us/j/6162135238?pwd=c09uK0kxakJhWVg2Qm5EM3JRbDNsdz09 (ID: 616 213 5238, parole: Gd4Gkp).

Piedalīties drīkst arī tie, kuri savus darbiņus neiesūtīja, jo, kā zināms, padomi un ieteikumi radošajā darbībā var noderēt ikvienam un mācīties no citu kļūdām ir mazsāpīgāk.

Atgādinām, ka PPLA aktivitātēm jebkurā brīdī var pievienoties jauni dalībnieki, kuri vēlas radoši izpausties. Reizi mēnesī (parasti – trešdienu vakaros) notiek viena lekcija, viena praktiskā nodarbība un viena tikšanās ar kādu dzejnieku, rakstnieku, dramaturgu vai pieredzes stāstā dalās kāds jomas pārstāvis.

Ja interesē šāda veida aktivitātes, raksti: gunita.skroderena@gmail.com, un saņemsi visu informāciju par gaidāmajām PPLA nodarbībām un pasākumiem. Visu nodarbību apmeklējums ir brīvprātīgs un bez maksas.

Visām PPLA aktivitātēm vari sekot arī kontā "Piejūras pilsētu literārā akadēmija" portālā "Facebook".