21. un 22.aprīlī no 11 līdz 15 "Promenade Hotel" restorāna "Piano" šefpavārs Dāvis Veilands aicina pabūt kopā ar ģimeni, draugiem un izbaudīt vēlās Lieldienu brokastis.

Taču šis nav vienīgais restorānu piedāvājums Lieldienu laikā.

Liepājā šajos gaišajos un priecīgajos svētkos – Lieldienās, ko atzīmē daudzi cilvēki Latvijā un visā pasaulē, iespējams patīkami pavadīt laiku jau sākot no Lielās piektdienas, 19.aprīļa. Par godu Lieldienu notikumam vairāki Liepājas restorāni piedāvā nesteidzīgas vēlbrokastis jeb branču, kurā pie galda var sapulcēties visa ģimene. Savukārt Jolanta Bula, restorāna "Mo Liepāja" šefpavāre, piektdien, 19.aprīlī pulksten  22 aicina uz "MO Liepāja" tematisko ballīti, kas ļaus pabūt hipiju laikā.

"Būs mūzika, foto, īpaši šim vakaram piemeklēti kokteiļi un uzkodas, un vēlams arī atbilstošs dresscode," stāsta Jolanta.

Lieldienu sestdienā, 20.aprīlī, no pulksten 11 līdz 14 svētku branču piedāvā kafejnīca "Darbnīca", bet uz savdabīgu vakara branču 20.aprīlī no pulksten 14 līdz 20, aicina viesu nama "Poriņš" restorāna "Palmas" saimniece Loreta Skaburska.

Pirmajā Lieldienās no pulksten 11 līdz 14 branču svētku noskaņā piedāvā gan kafejnīca "Red Sun Buffet", gan "Piano", kas par godu svētkiem šoreiz uz branču aicina arī otrajās Lieldienās – pirmdien, 22.aprīlī, no pulksten 11 līdz 15.