Reaģējot uz reklāmu portāla irliepaja.lv 1.aprīļa avīzē, "Čili pica" pirmo reizi izcepusi picu ar reņģēm, ko dāvāja portāla kolektīvam.
Izlasot joku, ka "Čili pica" Liepājā sākusi piedāvāt picas ar "Liepājas garšu" – reņģēm, brētliņām, menciņiem utt., picērijas kolektīvs nolēmis tik tiešām izcept šādu picu.
"Tehnoloģe Kristīna Freimane-Ķestere izdomāja recepti, bet picu cepēja Inta Fridrihsone to realizēja," pastāstīja SIA "Pica Serviss" mārketinga speciāliste Dita Vasiļjeva.
Nogaršojuši jauno picu paši, "Čili picas" kolektīvs tādu atsūtīja arī irliepaja.lv redakcijai.
Ikdienā picu, kas cepta pēc šīs receptes, "Čili pica" vēl nepiedāvā, taču picērijas ēdienkartē ir dažas picas ar jūras veltēm, piemēram, pica "Nica" – ar tunci, pica "Norvēģija" – ar kūpinātu lasi, pica "Četri gadalaiki" – ar mīdijām.
Pēc Ditas Vasiļjevas teiktā, ja ir pasūtījums, uzņēmums var izcept jebkādu picu. Tāpat picērijās ir iespējams izcept picu katram pašam pēc savas receptes.
Picai ar reņģēm izmantotas šādas sastāvdaļas: jaunā itāliešu picu mīkla, tomātu pasta, siers, kūpinātas reņģes, dzeltenā un oranžā paprika, puravi, lociņi, sīpoli, citroni.