Šodien, 23.decembrī, pulksten 18.00 Latviešu biedrības namā notiks Ziemassvētku koncerts "...balts gaišums mirdz no svecītēm...".

Uz to ielūdz Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jauktais koris "Laiks", tā diriģente Ilze Balode, kora draugi - Em.Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas zēnu koris un 2. kora klases meiteņu ansamblis, kā arī Ēriks un Ivonda Vilsoni.  
 "Ziemassvētki nav vēl viens iemesls kalendārā gada ietvaros, lai svinētu un priecātos vienu vai dažas dienas. Ziemassvētki apliecina iemeslu tam priekam, kas pavada ticīgu cilvēku visa mūža garumā. Ziemassvētku dziesmas ir prieka izpausmes veids, kas ne tikai parāda dziedātāja patiesās jūtas, bet apliecina neizmērojami lielo Dievu, no kura ir nācis šis svētku prieks. Svētki neizraisa prieku, bet Dievs, kas mums sagādājis svētkus, sūtīdams Glābēju Jēzu," pārdomās par svētkiem un vēstījumu, kuru apmeklētājiem vēlas sniegt šajā koncertā, dalās Liepājas baptistu Pāvila draudzes mācītājs un jauktā kora "Laiks" dalībnieks Mārtiņš Balodis.

Ziemassvētku koncertā "...balts gaišums mirdz no svecītēm..." savās svētku sajūtās dalīsies un svētsvinīgu noskaņu radīs jauktais koris "Laiks", diriģente Ilze Balode, Em. Melngaiļa Liepājas mūzikas visdusskolas zēnu koris un 2.kora klases meiteņu ansamblis. Muzikālo skanējumu ar latviešu autoru literārajiem sirdspukstiem bagātinās Ēriks un Ivonda Vilsoni.

Koncertā skanēs R.Dubra, Ē. Ešenvalda, A. Kontauta, Ā. Ābeles, A. Žilinska, R. Paula un citu latviešu un ārzemju komponistu īpaši Ziemassvētkiem veltītā mūzika.   

Ieeja koncertā bez maksas.