Jau pavisam drīz, 18. maijā, norisināsies ikgadējās starptautiskās akcijas "Muzeju nakts" pasākumi, kas šoreiz notiks arī viesnīcā "Promenade Hotel".

18. maijā, laikā no pulksten 20 līdz 21, "Promenade Hotel" aicina uz Māra Čaklā dzejas dziedājumu "Čaklais. Dzeja dziedama".

To izpildīs Liepājas teātra aktrise un lieliska dziedātāja Karīna Tatarinova un ģitārists Roberts Dinters. Programmā pazīstamas un iemīļotas Imanta Kalniņa dziesmas ar Māra Čaklā vārdiem "Blūzs", "Dzeguzes balss", "Alvas zaldātiņi", "Melnā aronija", "Apvij rokas", "Visskaistākās ogas pasaule", kā arī Ērika Ķiģela "Aprīļa pilieni", brāļu Ziemeļu "Uzsniga sniedziņš balts" un citas.

Vakara gaitā akcijas "Muzeju nakts" ietvaros viesiem būs iespēja arī apskatīt ķirurga un abstrakcijas mākslinieka Emīla Braunberga gleznu izstādi.

Liepājā Braunberga darbi publiskai apskatei būs izstādīti pirmo reizi. Košā, dzīvespriecīgā abstrakto gleznu izstāde ir spilgts un pārliecinošs ieskats mākslinieka daiļradē un gleznieciskajā rokrakstā.

Pirmos trīsdesmit apmeklētājus viesnīca sola cienāt ar bezmaksas dzērienu, uz bezmaksas ielūgumu pieteikties rakstot uz e-pastu sales@promenadehotel.lv .

Muzeju nakts viesnīcā "Promenade Hotel" tiek organizēta sadarbībā ar Liepājas muzeju un ar tā līdzfinansējumu.