No 10.jūlija līdz 7.augustam māksliniece Gunta Krastiņa aicina uz Liepājas Latviešu biedrības namu, kur Izstāžu galerijā un foajē būs aplūkojama personālizstāde "Neola".

Tajā būs iespējams aplūkot pēdējo gadu laikā tapušos abstrakcionisma stilā veidotos darbus, kas vēl nav bijuši redzami nevienā izstādē.
Aplūkojamie darbi veidoti un izstādē tiks eksponēti pirmo reizi. Tikšanās ar izstādes autori notiks 16.jūlijā pulksten 17.

Izstādes ietvaros apmeklētājiem būs iespējams aplūkot vairāk kā divdesmit mākslinieces Guntas Krastiņas gleznas, kas tapušas pēdējo trīs gadu laikā un līdz šim vēl nav bijušas pieejamas apskatei nevienā izstādē. Nesenākie no darbiem pabeigti vien šogad un gaida savu debiju. Izstādē skatāmas gleznas, kuras asociatīvi attēlo mūsu planētu, ar krāsu un formu daudzveidību tiek radīts Zemes tēla veidolam, lai arī nebūt attēlos pilnīgam, bet tikai tādam, kas dod iespēju skatītājam ieraudzīt un sajust sevi šajā laikā un katram savā atsevišķā dimensijā un kopīgajā- mājās, planētā Zemē.

Apmeklētāji Liepājas Latviešu biedrības namā tiek gaidīti, ja tiem nav elpceļu infekcijas slimības simptomu (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī, ja personai nav noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Apmeklētāji tiek aicināti ievērot norādes par maksimāli pieļaujamo cilvēku skaitu telpās, atsaukties darbinieku aicinājumiem un ievērot 2 metru distanci no citiem apmeklētājiem, izņemot vienā mājsaimniecībā dzīvojošos. Plašāka informācija par Biedrības nama darbību pieejama interneta vietnē www.biedribasnams.lv.

Izstāde bez maksas Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā un foajē būs apskatāma no 10.jūlija līdz 7.augustam, katru dienu, izņemot svētdienas, no pulksten 10 līdz 19.