Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra bērnu vokālais ansamblis "Pērlītes" un vadītāja Iveta Logina aicina kopā svinēt ansambļa 10 jubileju koncertā "Pērlīšu lidojums". Ģimenes ar bērniem un visi citi interesenti ir gaidīti šo sestdien, 26.septembrī, pulksten 14 Liepājas Latviešu biedrības namā, informē Tautas mākslas un kultūras centra sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere.

Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē uz skatuves satiksies dažāda vecuma dziedātāji – mazie "Pērļuki", kam pašlaik ir 6 gadiņi; vidējās grupas "Pērlītes", kas nemainīgā sastāvā dzied jau sesto gadu, un vecākās grupas "Pērles", kas kopā vairs nemuzicē, bet dziedājušas ansamblī no tā pirmsākumiem. Koncertu kuplinās "Pērlīšu" dibinātāja un pirmā vadītāja Sondra Beitāne ar saviem tagadējiem audzēkņiem no Rīgas Skolēnu pils un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra vokālais ansamblis "Šokolāde" Daigas Ozolas vadībā. Koncerta mākslinieciskā vadītāja – Iveta Logina.

Ieeja jubilejas koncertā ir bez maksas. Lūdzam ņemt vērā, ka katram apmeklētājam, saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem, jābūt personalizētai ieejas biļetei. Bezmaksas biļetes var saņemt SIA "Biļešu paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.