Ikgadējais Liepājas festivāls "Fontaine Festival" notiks no 12. līdz 14. augustam, šogad pagarinot tā norises laiku par vienu dienu. "Fontaine Festival" šogad notiks jau sesto reizi

Ikgadējais Liepājas festivāls "Fontaine Festival" notiks no 12. līdz 14. augustam, šogad pagarinot tā norises laiku par vienu dienu. "Fontaine Festival" šogad notiks jau sesto reizi un tāpat kā katru gadu, arī šoreiz festivāls koncentrēsies uz lielu daudzumu profesionālām un interesantām mūzikas apvienībām no visas pasaules. "Fontaine Festival" notiek Liepājas centrā, pie pilsētas kanāla un promenādes.
Gadu gaitā festivāls spējis piedāvāt klausītājiem tādas pasaulē pazīstamas grupas kā „Bloodhound Gang”, „Ten Years After”, Jimmy Cliff, Lance Lopez, „Sham 69”, „Torture Squad”, pašmāju „Skyforger” un daudzus citus.
Šogad festivāla nosaukums ir „Back in hell” un palielinājies ir ne tikai norises dienu, bet arī norises vietu skaits – šogad mūziķi uzstāsies uz kopumā sešām skatuvēm. Festivāla galvenā skatuve, tāpat kā iepriekš, atradīsies „Gypsy camp” pagalmā, kurā ērti justies spēj pat līdz 3500 cilvēku. Divas skatuves tiks nodrošinātas klubā „Fontaine palace” un mūzika skanēs arī bāros „Fire bar” un „Prison bar”. Jauna – „Acropolis” skatuve, tiks izveidota blakus „Fontaine palace” klubam un visus festivāla vakarus to pieskandinās Barselonas jam skolas mūziķi 20 cilvēku sastāvā. Viņu priekšnesums tiks filmēts un ierakstīts, lai vēlāk tiktu izdots diskā.
"Fontaine Festival" trešās dienas – 14. augusta programma tiks izziņota festivāla laikā. "Fontaine Festival" vienmēr centies apmeklētājiem sniegt pēc iespējas vairāk augstas klases priekšnesumu par izdevīgākajām biļešu cenām un vienmēr fokusējies uz pieredzējušiem un sevi pierādījušiem mūziķiem, nevis pārejošām vērtībām.