Turpinās Reģionālā tūrisma informācijas biroja vadītājas inspirētās idejas – radīt īpašu Liepājas kokteili – attīstīšana.

Vakar bārā "Red Sun Buffet" pulcējās pārstāvji no dažādiem Liepājas bāriem un klubiem, lai kopā ar Liepājas reģionālā tūrisma informācijas biroja vadītāju Ievu Hmieļevsku kārtējo reizi pārspriestu nosaukumus, receptes un veidus, kā sagaidot jauno tūrisma sezonu, tikt pie tikpat īpaša dzēriena, kāds ir īpašais Liepājas paēdiens – sautēta menca podiņā jeb tā sauktie "Liepājas menciņi".

Savas versijas par īpašo Liepājas kokteili jau pirms šīs tikšanās bija demonstrējuši vairāki Liepājas klubi un bāri, nākamais raunds, kā portālu informēja "Red Sun Buffet" saimnieks Mareks Alberts, paredzēts martā bārā "Coyote Fly", kad vietējiem spēkiem, iespējams, piepulcēsies arī Latvijas Bārmeņu federācijas priekšsēdis Raitis Akerblūms.

Tāpat vakar pārspriesta arī iespējamās klubu nakts organizēšana Liepājā, 14.aprīlī, ar īpašā Liepājas kokteiļa prezentāciju

Pievienotās datnes: